MISTÄ DOMILLAN KENNEL ON SAANUT ALKUNSA...

90-luvulla lapsuudenkodissani oli leonberginkoira Doni (Hevonkuusen Adonis), koira, josta kaikki alkoi. Kennelnimi Domillan on yhdistelmä Donin ja minun (Milla) nimistä. Koska leonbergiuros oli pienelle tytölle liian suuri ulkoilutettavaksi, sain 10-vuotiaana ihan oman koiran, suomenlapinkoira Eetun (C.I.B FI MVA EE MVA PL MVA V-99 EUV-00 EEV-99 PL & PZSG -00 Lecibsin Hurmuri Hukka). Eetun kanssa kiersimme menestyksekkäästi koiranäyttelyitä ulkomaita myöten. Eetu voitti mm. Lappalaiskoirat Ry:n Pääerikoisnäyttelyn Best In Shown vuonna 1999. Eetun vaikutus näkyy edelleen jokaisen lapinkoirani sukutaulussa.

Ajatus kasvattajaksi ryhtymisestä oli minulle selvää jo lapsena. Kävin kasvattajan peruskurssin isäni kanssa heti kun täytin 15 vuotta eli vuonna 2001. Kennelnimi minulle myönnettiin 2008 ja lopulta pitkän haaveilun ja pettymystenkin jälkeen kauan odotettu ensimmäinen pentue syntyi helmikuussa 2016.

Tavoitteenani on kasvattaa rodunomaisia suomenlapinkoiria, joista on iloa ja seuraa niin perheenjäseninä kuin harrastuskavereinakin. Hyvä luonne ja terveys ovat asioita, joista en kasvatustyössäni tingi.